22 Ocak 2009 Perşembe

Burger Kral , Turk i$i burger king

Cok zor deil dimi 2 mu$teri geliyor biri whooper jr + cheese , digeride chicken royale +cheese istiyor. Ilk once drama ba$liyor : benim whooper jr`imin boyutlari $ok edici, hataa galiba hamburger ekmegine ? Peki o zaman nie whooper jr bildigimiz cheeseburger !!!

Peki bunun uzerine bir isirik alip ondan sonra aaa peynir koymu$lar die farkeden arkada$imin surat ifadesini gormeniz gerekirdi,hemen geri goturup degi$tirmesini soyledim. Gitti ve iade etti, ve bir kac sanie sonra ne geldi sizce ?
Evet ! Dogru bildiniz :) Ayni isirdigi royale ve icinde buz gibi soguk peynirler yeniden paketlenmi$ bir halde . Kizcagiz Amerika`dan geleli 1-2 ay oluyo. Bu Amerika`da olsa skandal olurdu,zengindik diye soylene soylene yedi sandwich`ini...
Zaten Turkiye`deki burger king bayaa zayif tek ho$uma giden yani Sistemsensin `in Burger King sponsorlugunda cikardigi ve burgerlarda bedavaya dagittigi whoop dergisi. Bayaa iyi $eyler olmaya ba$ladi, bu dragonball, marvel civil war gibi konulari gorunce dahada bi sevdim. Son Sayisina burdan ula$abilirsiniz.

Hiç yorum yok: