9 Aralık 2009 Çarşamba

2009'un en iyi albümleri part1:White Lies - To Lose My Life...


To Lose My Life or Lose My Love uzun adı olan White Lies'ın ilk albümü. Ocak 2009'da çıkan bu albüm hakkında Clash dergisi "2009 is theirs for the taking." şeklinde bir yorum yapmıştı. Gerçektende UK Albums Chart'ta 1 numaraya oturdular aynı şekilde US Billboard'dada 4 numaraya kadar çıktılar.
White Lies eski ismi Fear of Flying olan bir İngiliz grup. Harry McVeigh gitar ve vokallerde, Charles Cave bas gitar ve backvocallerde , Jack Lawrence-Brown ise bateride. Canlı performanslarında Tommy Bowen klavyede gruba destek vermekte. "Dark yet uplifting" tanımlarıyla genelde Joy Division, Editors ve Interpol'a benzer bir soundları var. Hataa Arcade Fire ve Coldplay'in bir harmanı demek bile mümkün.
To Lose My Life albümünün prodüktörleri Ed Buller ve Max Dingel. The Killers ve Glasvegas gibi isimleri bize sunan produktörler.
İster beğenin ister beğenmeyin White Lies bu sene ve gelicek senelerde çoğu festivalde headlinerdı ve headliner olmaya devam edicek.

1. “Death”
2. “To Lose My Life”
3. “A Place to Hide”
4. “Fifty On Our Foreheads”
5. “Unfinished Business”
6. “E.S.T.”
7. “From the Stars”
8. “Farewell to the Fairground”
9. “Nothing to Give”
10. “The Price of Love”

(eğer albümü itunes'dan alırsanız Filthy Dukes'ün "to lose my life"'a yaptığı berbat remix ile kendilerini ne kadar rezil ettiklerini görebilirsiniz ama tabi bazı artılarıda var itunes'dan muzik almanın bunlarda :

11 "You Still Love Him"
12 "Black Song"
13 "Taxidermy"
14 "Death (Haunts Remix)"
15 "To Lose My Life (Filthy Dukes Remix)"

ps:ister tatlı tatlı yazımı okursunuz ister bir ay beklersiniz Ocak'ta Vizyonplus dergisine 8tl verirsiniz ordan okursunuz. Tabiki ikinci opsiyon tercihim ...

Hiç yorum yok: