28 Kasım 2009 Cumartesi

kisadongu


Based on a True Story

Hikayem acayip cig ba$lio boy meets girl, boy parks meat in girl,adi konuyor "cikiyoruz". cikiliyo cikiliyo bokuda cikiyo. surekli kalbini kiran eski arkada$tan bahsetmeler vs... 14 $ubati pariste gecirmeler vs.. kiz fransaya okumaya gidiyo long distance kafalari ve hunharca telefon faturalari.kiz son kez fransadan donuyo e$yalarini toparlamaya. geliyo, ne boy girl`u ario nede girl boy`u ario, sanki bi arada husumet olmu$ bicak agzini acmiyo kimsenin. girl boy`u ario "konu$mamiz lazim..."
Laylaylom, tuzum kara kafalari

Boy onceki tecrubelerinden anliyoki gene girl ayrilalim, bir sure ara verelim yada o manalarda bi$eyler soylicek. boy`a artik gina gelmi$ her dengesiz ayrilaimdan sonra bir salesman`in yaptigi "pitch" olayi ile yeniden cikmalardan. boy yorulmu$ acayip.
bulu$uyolar boy`un agzindan ilk cikan kelime "ayrilalim yeter sikildm senden". Girl oysaki o kadar ozguven ve kendinden eminki ve boy`danda o kadar emin gelmi$ki boyle bir $ey onu beyninden vuruyo ama oda bi sure ayri kalmak derdinde.Bu maci girl biraz boy kendini a$alamadan yaptigi hatalari bidaha yapmicam sozunu almadan birakmak istemio. Girl diyoki "ama arkada$ kalsak?genede goru$sek, illa a$k ya$amasak ama opu$sek kokla$sak..." Bunlar girl`un boy`u kaybetmeme cabalari tabikide, onun hayatsuyu olan boy`un gozya$larini ba$ka turlu akitmayi planliyor yeniden pelu$ kivamina gelsin o zaman ben darbeyi vururum diyor,veeeee boy "tabi ya" dio. 2 hafta boyunca sozde single ama agir mingleli donemler ba$liyo ve boy`un ici yeniden kipir kipir olio "napiorum ben ?! Bu tuzaga alet olmicam !!!" diyo ve olaya tatsiz bir son veriyor.

Kirli Pis Seks

Gene bir zaman sureci gecmeye ba$liyor, boy seks yapamiyor, kendini pazarlamayi, serbest piyasa ekonomisini unutmu$, ali$mi$ duzenli bir cinsel hayata muhtemlende onun ozlemi ile baya bi melankolik bir hafta ya$iyor acaba bumu beni uzen diye aklinda bir soru i$areti kaliyor. Artik arkada$larindan boy`a psikolojik destek seanslari, boy`a intervention sahneleri ya$aniyor. Bir gun bir mekanda boy arkada$lari ile oturuyo ve du$unuyo "aceba sadece seksmi ozledigim $ey?"die ?

OOooo Girl2 Naber ya ?

Yan masada bir kiz var,girl2.Girl2`yi girl ile cikarken tani$mi$ hataa girl o kizla goru$memesini facebook`tan silmesini felan istemi$,kizlar birbirini iyi tanirmi$ o kiz boy`a nietliymi$ ?! ! Boy bunu cozmeliyim diyor, tekilalar soyleniyor girl2`yle inanilmaz civik muahbetler vs.. gece girl2nin evinde bitiyor. Umut Sarikaya`nin o huzunbaz sevi$melerinden biri ya$aniyor.boy pantalonunu toplayip gidiyor. Eve donerken farkediyo "bir haftalik seks kurakligi,sekse ali$kin bunyesini darlami$ gereksiz bir yere melankolik depresyon yaratmi$ diyor".

Ulubatli Hasan (Heryerine bi$eyler saplanmi$ kevgir adam)

boy`umuz hemen her uzun sureli ili$ki bitirmi$ erkek gibi o seks sussuzlugunu 0,5ml`lik $a$allarla deilde mado`da verdikleri bardaklik sularla giderme macerasina giri$iyor. ama tabiki $ansi yok girl2 sariyor buna , aynende girl`un cikarken ona dedigi gibi girl2 boy`umuza a$ik. boy nonstop sarho$ olunca bunlar bulu$uyolar ve huzunbaz seks ayinleri devam ediyor. Girl2 boy`un sadece ona ait olmasini istiyor, oysaki osmanli tarihi icin ulubatli hasan neyse boy icinde girl2 o. Kalbi kiriliyor girl2nin buda o an boy`un bir $eyi farketmesini sagliyor.
"Acayip sig varliklariz , kalp kirilmasinin tedavisini ba$kasinin kalbini kirarak yapiyoruz, surekli bi kisadongu... Aceba ilk travmadan sonra icimizde hisleri , iyiligi vs`yi mi kaybediyoruz yoksa ben mi barbarim ?"

2 yorum:

cok tuhaf gunluk dedi ki...

ben girl2 oluyorum burada galiba ama boy girl2 ye sen benim en yakin arkadaslarimdan birisn muhabbeti yapmiyor ki, ya da aylardir sürekli gorusmuyorlar ki! yoksa herhangi bir boy icin girl2 olmak bu kadar sarsici olmazdi. hatta ben de bir boy2 bulabilirim bu psikolojiyle :S

Adsız dedi ki...

naptın moruq cok guzel kafam da guzel zaten- lil